Nyheter

Det blev en miss hos Broms i helgen som var.

De råkade bara köra ut en container till Erikslundsvägen 1 och ingen till 11:an.

De ber om ursäkt och ställer en container på Erikslundsvägen 11 nu på fredag den 5 juni.

Den hämtas måndag den 8 juni.

 

 

Vi vill passa på att påminna om att det kommer att finnas containrar för grovsoppor nu i helgen som kommer. Det kommer att stå en container utanför Erikslundsvägen 1 och en utanför Erikslundsvägen 11. 

Det är ett bra tillfälle att städa ur lägenheter och förråd. Tänk på att det inte är tillåtet att kasta elektronik och elavfall eller kemikalier som tex målarfärg.

Styrelsen

 

 

Nedan gäller för de hushåll som idag tittar på det analoga tv utbudet utan digitalbox eller CA modul.Ni kan också som alternativ välja att ansluta er till gruppavtalet och utan extra kostnad få ett större digitalt kanalutbud. Digitalbox ingår kostnadsfritt. se fliken TV under mitt boende

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu moderniserar Com Hem sitt tv-erbjudande till 1,6 miljoner Com Hem-hushåll. Den 8 september går de över till helt digitala tv-sändningar med bättre kvalitet och de analoga kanalerna, inklusive FM-radio via tv-uttaget, utgår. Om du tittar analogt idag behöver du därför ändra till digital-tv på din tv hemma. Det kan du göra redan nu.

Flera veckor innan ändringen börjar en informationstext rulla i tv-rutan på de analoga kanalerna. Ser du texten på din tv vet du att du tittar analogt och behöver ändra till digital-tv. Får du ingen informationstext i din tv-ruta under augusti behöver du inte göra något.

Vill du veta att du tittar digitalt kan du också leta upp Com Hem-kanalen. Den visas bara digitalt och finns oftast på kanalplats 777.

All information och tips på hur du ändrar till digital-tv finns på comhem.se/digitalisering.

Varför moderniseras tv-utbudet från Com Hem?

Digitaliseringen av tv-sändningarna är en del i ett stort digitaliseringsprojekt där Com Hem vill erbjuda sina kunder obegränsad uppkoppling och tv-upplevelser med bästa kvalitet.

Förändringen innebär en direkt förbättring av bild och ljud. Samtidigt frigörs utrymme i nätet som de analoga sändningarna tagit upp, vilket ger kapacitet till stabilare och snabbare bredband.

Nu kan du som bor i en fastighet ansluten till Com Hem dessutom skapa ett konto för Comhem Play, helt utan extra kostnad. Då kan du se de flesta av dina tv-kanaler i din mobil, surfplatta och dator, var du vill inom hela EU. Läs mer om Comhem Play.

Mer information

All information om digitaliseringen finns samlad på comhem.se/digitalisering. Kom ihåg att ändra till digital-tv i god tid innan den 8 september för att kunna fortsätta se på tv när de analoga kanalerna utgått.

Information is also available in English, Arabic, Dari (Persian), Tigrinya and Somali at comhem.se/digitalisering.